понеділок, 2 листопада 2015 р.

Хеловін

У ніч із 31 жовтня на 1 листопада весь світ відмічає свято Хеловіна. Що ж то за свято таке? Звідки воно пішло? Як його святкувати? Отже, Хеловін - це свято нечистої сили. Прийшло до нас із Америки і Канади. Зараз стає все більш популярним у країнах Європи, а зокрема і в Україні. Найбільш гучно святкують це свято у Америці. Для них це 2 за значимістю свято після Різдва. Дослівно Хеловін перекладається як надвечір'я всіх святих душ.
А ось як- це свято проводили учні5-9  класів нашої школи.
Було  і весело і магічно...
Святкування Хеловіна в нашій школі стане гарною традицією, яку започаткували учасники Євроклубу «Євроленд». Звичайно у кожної дорослої людини відношення до цього свята є неоднозначним і різним, але ми дуже вдячні батькам і нашим учасникам за таку активну участь у цьому заході.
Достатньо багато уваги і також трошки фантазії ми приділили власному теиатичному вигляду.
На гостей заходу чекали приємні сюрпризи від наших учасників. Було дуже цікаво і захопливо. Початок свята був незвичаним.
 Перша частина свята була присвячена історії виникнення цього свята. Основна частина заходу захопила гостей цікавими конкурсами, які охопили більшість присутніх. Заключним акцентом видовища була головна пісня всіх учасників свята «Trick or Treat».
Свято відбулося 2 листопада орієнтовно з 14.30 по 15.30.
P.S. Особлива подяка учням і звісно батькам 5-9 класів.
Thanks a lot! You’re the best!





Немає коментарів:

Дописати коментар