четвер, 21 квітня 2016 р.

Щасливе повернення!

"Несу я свій обов‘язок святий:
Бороню край і нашу рідну мову.
Лелека, як вертає до весни, 
Повернуся живим я і здоровим." 
Ці слова ми почули, коли Андрій Письмак - житель с.Переросля, випускник Плосківської ЗОШ І-ІІ ст., військовослужбовець ЗСУ завітав у нашу школу. Як справжній солдат, він дотримався свого слова та повернувся живим і здоровим до своєї сім'ї, рідних, друзів та близьких йому людей. Ще з січня 2015 року Андрій гідно ніс службу, виконував свій громадянський обов'язок, про що свідчать медалі на його грудях. Неодноразово наш герой відвідував школу, спілкувався з учнями та педагогами. Ці зустрічі вже стали хорошими традиціями. Тож, зустріч організована педагогом-організатором Т.І.Хомедюк не стала винятком. 15 квітня у стінах його рідної школи, Андрія зустріли теплими аплодисментами, щирими словами подяки та радісними усмішками.
Учні 7 класу виконали музичну композицію "Давай, борись" та "Ми за мир". Андрій показав учням 3-х хвилинне відео свого перебування на передовій. А директор школи Л.Г.Вальчук, подарувала ікону Святого апостола Андрія Первозванного, щоб захищала та оберігала від усяких бід.
Та найзворушливіший момент цієї  зустрічі настав після слів " А зараз можете привітати нашого героя з поверненням". І учні з букетами весняних квітів ринули до Андрія. В кожного знайшлося тепле слово героєві та велике бажання сфотографуватись.
Щире спасибі тобі, Андрію, перш за все, що повернувся живим та за те, що незважаючи на довге перебування далеко від рідної сім'ї, домівки та весняні клопоти,ти все ж знайшов час прийти до нас. Слава Україні! Герою слава!
Педагог-організатор Т.І. Хомедюк







Немає коментарів:

Дописати коментар