четвер, 26 жовтня 2017 р.

Про проведення обласного семінару для керівників районних, міських методоб’єднань, викладачів та вчителів англійської мови

25 жовтня 2017 року в актовій залі РОІППО відбувся навчально- методичний семінар для керівників районних, міських методоб’єднань, викладачів  та  вчителів англійської мови із теми «Розвиток глобальних цінностей через реалізацію нових програм освітньої галузі «Іноземні мови»  за участю видавництва National Geographic Learning .
Із вступним словом на відкритті семінару виступила Гавлітіна Т.М., проректор інституту з науково-педагогічної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент. В ході роботи семінару Кукла О.В., методист кабінету суспільно-гуманітарних предметів, ознайомила учасників з особливостями організації навчально-виховного процесу з іноземних мов у 2017-2018 н. р. в умовах створення нової української школи та акцентувала увагу на напрямах змін в галузі іншомовної освіти в початковій та середній школі. Катерина Шляміна, методист видавництва National Geographic Learning, розповіла про сучасні НМК та англомовну літературу для шкіл та вузів, про інтегровані змістовні лінії та орієнтовні способи їх реалізації, а також провела практичне заняття  щодо інтеграції змістових ліній в зміст іншомовної освіти на прикладі теми ‘Харчування’. Під час роботи семінару працювала книжкова виставка від видавництва, також відбувся розіграш призів та отримання учасниками  сертифікатів від National Geographic Learning.
У семінарі взяли участь 108 вчителів та викладачів англійської мови.Учасники семінару висловлюють глибоку вдячність видавництву NationalGeographic Learning  та РОІППО за проведення заходу на високому професійному рівні.




                                                         З сайту РОІППО

Немає коментарів:

Дописати коментар