середа, 8 червня 2016 р.

Defence for Children. День захисту дітей

    "Children have a right to rights"- саме ці слова стали девізом Дня захисту дітей  (Defence for Children). Адже право, закони супроводжують людину упродовж життя. Щоб правильно користуватися своїми правами і добре виконувати обов’язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, необхідно знати закони. 
   Workshop “The calendar of child’s rights” допоміг дітям пригадати їхні права. Після чого переглянули пізнавальне відео "Children's and Young People's Rights", де було наголошено увагу дітей не лише на їхні права, але і на їхні обов’язки! Наприклад,  у кожної дитини є право на освіту, але й обов’язок ходити до школи, щоб право на освіту було реалізованим. 
   У кожної дитини є право на медичну допомогу, але й обов’язок турбуватися про своє здоров’я, щоб рости міцним і розвиватися. У кожної дитини  є право виражати свої думки, але вона повинна рахуватися з думками інших людей, щоб висловлена думка не завдала шкоди іншим.   



   А опісля відеоперегляду - трішки креативу. Результатом згуртування дітей за спільною справою та метою, Group Project Creating  “The Children’s Rights Wall”, стала стінівка з гаслом "The Children’s Rights... We all have  a Hand in it!". 




   Поетичною хвилинкою, вихователь загону "DreamTeam" С.С. Юхимчук-Шевчик, завершила сповнений нових знань день.
 There shall be peace on earth, but not until
All children daily eat their fill,
Go warmly clad against the winter wind
And learn their lessons with a tranquil mind.
And then, released from hunger, fear and need
Regardless of their color, race or creed
Look upward smiling to their skies,
Their faith in life reflected in their eyes.

Dorothy Roigt

Немає коментарів:

Дописати коментар