понеділок, 6 червня 2016 р.

   06 червня при Плосківській ЗОШ І-ІІ ступенів розпочав свою роботу пришкільний англомовний табір з денним перебуванням "Rainbow". Десять активних та охочих до вивчення англійської мови діток об'єдналися у загін "DreamTeam", де вже в перший день розучували речівку, загонову пісню, створювали емблему на малювали загонову стінівку.

   Цікаво пройшов концерт-відкриття мовного табору. Діти ще раз впевнились, що англійська мова  зараз найважливіша і найпоширеніша мова у світі. Це державна мова в п’яти країнах : Великобританії, Канаді, США, Австралії і Новій Зеландії. Англійська мова одна з шести офіційних робочих мов Організації Об’єднаних Націй. Це друга робоча мова в Європейському Співтоваристві. Англійською мовою розмовляють практично у всьому світі кожні сім чоловік з десяти. Англійська мова міжнародного спілкування, тому дуже важливо вивчати її.



 Наймолодші діти привітались піснею "Hello! How are you?" та розповіли вірші про свої улюблені іграшки.


Усі присутні поринули у світ, де до вивчення мови закликали Гарі Поттер, Міккі Маус, Шерлок Холмс, Меррі Поппінс та Королева.
   Загін продемонстрував свою назву, девіз, речівку та пісню.


   Королева зобов'язала членів загону мовного табору скласти урочисту присягу, де учні пообіцяли: поважати старших себе, не ображати менших, вірити у щиру дружбу та любити працю, гру і пісню.
   Відкриття мовного табору закінчилось загальним флешмобом під супровід  пісні "Tooty ta".


Немає коментарів:

Дописати коментар